Nieuwe medewerkster: Lou!

Nieuwe medewerkster: Lou!

Sinds enkele weken hebben we weer een kinderboeken-adviseuse: Lou.
Lou is zeven, leest al Harry Potter, en is heel klantvriendelijk… én ze schrijft recensies als geen ander.
Leest u hieronder:

LOTTE & ROOS  de jongens tegen de meisjes

 het gaat over twee meisjes die nieuwe buren krijgen ze heten lotten & roos. ik vind het een leuk boek om voor te lezen aan mijn moeder of vader of als iemand het aan mij voor leest . der gebeuren veel grappigen dingen of dingen waarbij je nog niet wist dat het kon soms is het een klein beetje spannend . het zijn kleine verhaaltjes die een groot verhaal vormen . het zijn ondeugende kinderen ze doen alledaagse dingen bij elk verhaal staat een grappig plaatje .

HET LEVEN VAN EEN LOSER kopje onder(deel 15)

het gaat over een tiener die bram botermans heet. hij leeft in een gezin met vijf mensen:
pap, mam, rick(oudere broer), bram, max(kleine broer)
ze beste vriend is theo thorbecke. ze beleven veel leuken dingen. mijn broer leest ze allemaal. er zijn ook cd’s het is grappig een beetje spannend ikzelf vind het ook leuk. je kan  het snel uit lezen het is het leukste om het zelf uit te lezen.

HARRY POTTER en de steen der wijzen (deel 1 van de zeven)

harry is een simpelen jongen nou simpel hij zit op zweinstein een school voor tovenaars en heksen zijn vriend is ron wemel eigenlijk ronald wemel in het nederlands zijn beste vriendin is hermelien griffel harry is verliefd op ginny het zusje van ron . harry woont bij zijn tante petunia en oom herman en neef dirk omdat zijn ouders dood zijn door voldenmort voldenmort is een hele gemene tovenaar hij vermoord mensen net zo als lily potter james potter de ouders van harry ik vind het gewoon super .


de SUPER dikke meester jaap  

meester  jaap is een SUPER leuk boek hij heeft een leuke groep
het is heel bekkent  ook mijn juf leest het aan ons voor (met ons bedoel ik
mijn klas ) er zijn ook meer delen het de schrijver is jacques vriens en getekend door annet -schaap

..

..harry potter  je kent het wel het is een super leuk boek het zijn 7 delen je kan aan ze allemaal herkennen dat harry potter het hoofdpersoon is. het gaat verral over toveren. hij is bijna altijd met zijn vrienden ron en hermelien. het is geschreven door j.k. rowling  .