Die kan echt heel heel goed schrijven…

Soms gebeurt het dat er zoveel interessante, langverwachte, verrassende, veelbelovende titels tegelijk uitkomen dat er maar een ding op zit. Opsparen, en aan de vakantie denken. Het is zo’n moment. Deze maand stroomde de winkel vol met grote namen als Paul Auster, Paolo Veronesi, Kate Atkinson, James Salter en Michel Houellebecq, die zij aan zij komen te liggen met nieuwere helden als Inge Schilperoord (Muidhond), Jamal Ouariachi (Een honger) en Katja Petrowskaja (Misschien Esther).

Het liefst zou ik van alle titels een uitgebreide beschrijving geven, ware het niet dat ik ze nog lang niet allemaal uit heb en u beter de boeken zelf zou lezen dan mijn commentaar erop. Maar één titel wil ik wel bezingen. Omdat ook dat boek al tijden naast mijn bed ligt, en ik er steeds een stukje uit mag hebben…

Klik op Misschien Esther om de hele recensie te lezen…