in juni: 2 spannende boekpresentaties

In het kader van de maand van het spannende boek is er op zaterdag 13 (jaja) juni de boekpresentatie van de nieuwe thriller Noodlottige berekening, geschreven door Liz Brouwer.

In het Westerpark in Amsterdam stuit een wandelaar op het dode lichaam van een man. Het is de enige zoon van de bekende familie Vermeiden, schatrijk geworden in de sigarenindustrie. Het slachtoffer is met geweld om het leven gebracht en had connecties met een beruchte organisatie van Braziliaanse woekeraars. Dan blijkt dat een van de leden van het rechercheteam van Suze van Baarle persoonlijk bij de zaak betrokken is. Zal dit het onderzoek verder helpen of juist ontwrichten? 

NoodlotNoodlottige Berekening  is de titel van de derde literaire thriller van Liz Brouwer  in de reeks rond het Amsterdamse  rechercheteam van Suze van Baarle. Haar debuut  Een Beestachtig Verbond kwam eind 2013 uit. Het is ook als gesproken boek uitgebracht door de Stichting Aangepast Lezen. Vorig jaar verscheen Fataal Verlangen waarin de moord op een juwelier in de Beethovenstraat centraal staat.

Zaterdag 13 juni, aanvang 16:30 u in de boekhandel, toegang gratis.

 

Hoe ver ga jij om de waarheid te achterhalen? Lees de jeugdthriller Val van Cis Meijer, bloedstollend spannend! Voor de fans van Mel Wallis de Vries.

Een rotte geur dringt mijn neus binnen. Natte steentjes, verdroogde resten aarde, kleverige spinrag en ik wil niet weten wat voor dode insecten. Het is alsof ik in een open graf woel…
Na de zomer zou Liv naar dezelfde highschool gaan als haar urban climbing- en hartsvriendin Sofia in New York. Maar terwijl Liv de weken aftelt, gedraagt Sofia zich op Skype steeds vreemder. Hun laatste telefoongesprek eindigt in ruzie. Dan ontvangt ze van Sofia een appje: HET SPIJT ME. ALLES KOMT GOED! Een dag later bereikt Liv het afschuwelijke nieuws dat Sofia is omgekomen bij een tragisch ongeval.
Liv twijfelt aan Sofia’s doodsoorzaak. Was het echt een ongeluk? Liv besluit toch naar New York te vertrekken, urban climbing-stad bij uitstek. Met gevaar voor eigen leven gaat ze op zoek naar de waarheid achter Sofia’s verdwijning. 

ValCissyDe tweede your-adult thriller van buurtgenote Cis Meijer – je eerste was al zo goed, wij zijn heel benieuwd, Cis!

Zaterdag 27 juni, aanvang 16:30 u in de boekhandel, toegang gratis.