Landslide – M. Wolff

Afgekickt!

Eindelijk, na meer dan vier jaar ben ik echt afgekickt, hoop ik… Iedere ochtend was ’t raak als ik wakker werd en moest mijn behoefte weer rond het middaguur en zeker ook voor ‘t naar bed gaan bevredigd worden. Ik wist echt niet hoe ik er vanaf kon komen, maar nu is ’t dan eindelijk gelukt… Na het lezen van ‘Fire & Fury’, ‘Disloyal’, ‘To much & never enough’, ‘A higher Loyalty’, ‘Fear’ en dan nu ‘Landslide’ ben ik echt van mijn Trump-verslaving af!

Geen idiote Twitter- of Facebookberichten, geen onnavolgbare tirades en slaapverwekkende speeches meer, nee, door Michael WolffsLandslide’ ben ik echt genezen en wil niets meer over de ‘Former Guy’ lezen. Waarom ik zo’n fascinatie had voor zo’n ziek persoon is me eigenlijk nooit helemaal duidelijk geworden maar wat wel zeker is, is dat de ‘Orange Buffoon’ nog gekker en gevaarlijker is dan ik al dacht.

Michael Wolff, die na zijn eerste boek door Trump met de grond gelijk gemaakt werd, weet ’t toch voor elkaar te krijgen om bij Mar-A-Lago, het kitscherige buitenverblijf van de Trumpjes in Florida, voet aan de grond te krijgen en ‘Cadet Bone Spurs’ te interviewen. ‘Mister 45’ blijft gewoon door wauwelen met Wolff en je krijgt wederom een aardig inkijkje in de psyche van deze diep gestoorde man. Hij lijkt oprecht te geloven dat hij gewonnen heeft, de hele wereld is tegen hem en zijn advocaat Rudy Giuliani is de hele tijd stomdronken. De ‘Drumf’ weet geen fatsoenlijke advocaat meer te krijgen en gaat tegen iedereen te keer. Van de New Yorkse gouverneur Andrew Cuomo tot opperrechter John Roberts, van voormalig adviseur Chris Christie tot Hunter Biden, iedereen krijgt er op z’n Trumps van langs… En ik ben er eindelijk klaar mee!

LandslideMichael Wolff – prijs € 25,95
(recensie door  Chris)