het literaire seizoen

Opnieuw een nieuwsbrief, zult u denken.
Ja, in de vorige lag de nadruk op de opening van het filiaal op IJburg, op zaterdag 22 september. Het was die dag niet zo druk als we gehoopt hadden, maar de sfeer was goed: er was de prachtige muziek van Brisa Flamenca, heerlijke paella, en warme zon, kortom heel feestelijk. 
De zaken op IJburg lopen goed, de IJburgers zijn blij met de boekwinkel en ook Beestenwinkel-eigenaar Rik is enthousiast over de samenwerking. De komende maanden gaan we het assortiment uitbreiden, iets aan de inrichting doen, en …

Aanstaande vrijdag wordt het literaire seizoen 2012-2013 ‘officieel’ geopend in de Kompaszaal, met een feestelijke bijeenkomst waar onder meer Maartje Wortel  op zal treden – lees meer hieronder.

 

Kinderboekenweek van 3 tot en met 14 oktober
Het thema van de kinderboekenweek dit jaar is ‘Hallo wereld‘, een prachtig thema: uitwisseling van culturen leidt tot wederzijdse verrijking, niet per sé geldelijk. En hoe kunnen we zo’n thema beter vieren dan met de komst op zondag 7 oktober van Thé Tjong Khing naar de winkel om het wereldboek ‘Gina en de rode vogel’ in ontvangst te nemen – lees verderop meer.

en opnieuw onder de aandacht gebracht: de Open Koffie (4 okt.), en een bijzondere avond over Berlijn (12 okt.)