De Liefde en Valentijnsdag

Iedereen kent de Bouquet-reeks, en niemand die toegeeft er wel eens eentje te lezen… fascinerend toch? Ons aller quilty pleasure?


Woensdag 14 februari
:
Podcastmakers Jet van Boxtel en Maureen Kamphuis, van Podcast Grootse Liefde, bespreken het liefdesverhaal ITALIAANSE EXTASE, geschreven door Fleur van Ingen, uit de 4500e editie (!) van de bouquetroman.
Verwacht een interview met de auteur middels videoverbinding, een gesprek over liefde in Zuid-Italië, en wat Alexander de Grote hiermee te maken had.
Ook stellen zij de vraag: Wat kunnen we hiervan leren voor ons eigen liefdesleven? 

Maureen Kamphuis en Jet van Boxtel zoeken het weer tot op de bodem uit!

Woensdag 14 februari 20 uur – toegang € 5 inclusief drankje

 

P.S.
Over dat deeltje 4500:
De knappe archeologe Jem Steele heeft samen met haar eveneens knappe broer Logan Steele, een bijzondere munt gevonden bij een diepzeeduik in de wateren van Amalfi. Deze onverwachte vondst is het bewijs van hun vermoeden dat Alexander de Grote een relatie had, met zijn vriend Leander, een grote liefde.
Echter, zal de rijke investeerder en miljardair die ze om financiering willen vragen, Enzo Russo, dit ook als overtuigend bewijs zien om hun diepgaande archeologische onderzoek verder te financieren?
De beeldschone Jem doet haar uiterste best om Enzo te overtuigen. Maar Enzo is in de war: Jem Steele is dan wel een berooide ploeterende archeologe, die leeft van project naar project, maar onder haar stoffige kleding is ze een bloedmooie, zinnelijke vrouw. Daardoor interesseert hij zich plots meer voor haar zelf, dan voor haar aankomende opgravingen. Is Jem misschien de schat die hij zijn hele leven heeft gezocht? Kan hij zakelijk en persoonlijk wel verenigen?